-10%

Adevărul absolut

30,6 lei 34 lei
Comandă cartea Tel: 021.317.91.43

Descriere

Titlu original: The Truth Itself

Limba originală: engleză

Traducere: Alexandru Macovescu

Format: trade paperback cu supracopertă

 

Kate Swift – agent renegat. Lucien Benway – agent căzut în dizgrație. Harry Hook – agent autoexilat. Philip Danvers – mentorul lor.

Când Kate Swift e nevoită să oprească un atac armat la școala fiicei ei, știe că vânătoarea a început. În lumea serviciilor secrete, totul poate fi o capcană. Un gest sau o privire înseamnă diferența dintre viață și moarte. Comploturile, mușamalizările, șantajul sunt la ordinea zilei. Adevărul e modificat după bunul plac al celor care dețin puterea. Presa cântă după cum i se spune. Și totul din dintr-un motiv cât se poate de simplu: răzbunarea.

James Rayburn te poartă într-o cursă tensionată prin America și Thailanda pe care o cunoaște atât de bine, cursă a cărei miză este nu numai descoperirea adevărului absolut, ci și salvarea imaginii administrației americane. O combinație extraordinară între realitățile brutale ale războiului modern și eleganța romanului de spionaj clasic. Un mare succes literar.

 

RECEPTARE CRITICĂ

„O analiză foarte bună a felului în care conceptul de patriotism a fost scos la mezat.” Dead End Follies

„O poveste brutală, violentă, cu răsturnări de situație ingenioase.” Süddeutsche Zeitung

„Excelent. Un thriller dur pe care nu-l poți lăsa jos din mână.” Frankfurter Allgemeine Zeitung

 

DESPRE AUTOR

Roger Smith s-a născut în Africa de Sud în Johannesburg. A fost dintotdeauna pasionat de film și literatura polițistă, dar a fost și un activist social convins împotriva apartheid-ului. Este autorul unei serii de romane mistery și de suspans a căror acțiune se desfășoară în Cape Town. Primul dintre ele, Mixed Blood, scris în 2007, a fost publicat în șase țări, a câștigat Krimi Preis 2010 în Germania și a fost nominalizat la premiul Spinetingler pentru cel mai bun roman în Statele Unite. Sub pseudonimul „James Rayburn” a început o nouă etapă în carieră, scriind thriller-ul internațional „Adevărul absolut” (The Truth Itself), tradus în limbile germană, franceză, japoneză, italiană, spaniolă, cehă și, pentru prima oară, în limba română. În clipa de față locuiește în Thailanda.

, , , , , , , ,

Despre autor

Termeni si conditii de utilizare