Termeni si condiții de utilizare

Utilizarea acestui site presupune că sunteți implicit de acord cu „Termenii și condițiile de utilizare” de mai jos.

TERMENI ŞI CONDIŢII DE UTILIZARE

DREPTURI DE AUTOR

Conţinutul site-ului este, în totalitatea lui, proprietatea SC Crime Scene Press SRL. Este interzisă și ilegală copierea şi utilizarea conţinutului fără acordul prealabil al proprietarului.

MĂRCI INREGISTRATE

Denumirea SC Crime Scene Press SRL şi logo-ul asociat sunt mărci înregistrate care pot fi folosite numai cu acordul proprietarului de drept şi numai în legătură cu produsele sau serviciile SC Crime Scene Press SRL. Utilizarea altor mărci înregistrate afişate în site este permisă numai cu acordul proprietarilor lor de drept.

INFORMAȚII DE NATURĂ PERSONALĂ

Facem toate eforturile ca informaţiile de natură personală pe care ni le furnizaţi să rămână confidenţiale. Cu toate acestea, securitatea transferului de date prin Internet nu poate fi garantată sută la sută. Crime Scene Press nu poate răspunde pentru eventualele daune provocate de transmiterea neintenţionată sau cu rea intenţie a unor informaţii de natură personală prin e-mail sau prin alte mijloace specifice Internetului.

Editura Crime Scene Press poate colecta de la dumneavoastră date cu caracter personal (prin care puteţi fi identificat), dar numai cu acordul dumneavoastră, în formularele în care vă confirmaţi acordul cu prezenţii „Termeni şi condiţii de utilizare” sau la comanda produselor noastre de pe site. Crime Scene Press folosește datele cu caracter personal colectate pentru a se asigura că site-ul www.crimescenepress.ro răspunde nevoilor dumneavoastră și pentru a livra serviciile noastre online, cum ar fi, dar fără a se limita, la produse editoriale, cărţi ş.a.m.d.

Crime Scene Press poate dezvălui datele cu caracter personal către terţi dacă acest lucru este cerut de lege sau în cazurile de bună credinţă în care aceste acţiuni sunt necesare pentru: (a) conformarea la rigorile legii; (b) protejarea şi apărarea drepturilor Crime Scene Press declarate sau implicite în prevederile acestui document. Crime Scene Press nu vinde, distribuie, schimbă sau închiriază date cu caracter personal către terţi.

LIMITAREA RESPONSABILITĂŢII

Crime Scene Press nu poate fi trasă la răspundere pentru nici un fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat al utilizării site-ului şi a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sau ca urmare a imposibilităţii utilizării acestora. Crime Scene Press nu garantează că funcţionarea site-ului şi a serverelor va fi neîntreruptă şi lipsită de erori, că utilizarea site-lui este lipsita de riscuri (viruşi, alte elemente sau acţiuni care pot provoca daune, specifice Internetului şi tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securităţii informaţiilor).

UTILIZAREA SITE-ULUI

În timpul utilizării site-ului şi a serviciilor sale, dvs., utilizatorul, vă angajaţi să respectaţi legile în vigoare şi să nu desfăşuraţi activităţi de tip crackinghacking sau altele similare, care pun în pericol buna funcţionare a site-ului, a serverului, securitatea informaţiilor etc.; vă angajaţi să nu modificaţi, copiaţi, distribuiţi, transmiteţi, afişaţi, publicaţi, reproduceţi, creaţi produse derivate sau să vindeţi orice fel de informaţii sau servicii obţinute prin intermediul site-ului; vă angajaţi să suportaţi orice costuri adiţionale legate de utilizarea site-ului – cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice şi de servicii Internet.

MODIFICĂRI

Crime Scene Press îşi rezervă dreptul de a modifica oricând termenii şi condiţiile de faţă, fără vreo notificare prealabilă. Modificările vor fi afişate în acest loc şi vor avea efect imediat. Dacă utilizați site-ul în continuare înseamnă, implicit, că acceptați aceste modificări.

COMENZI ȘI LIVRĂRI

Procesăm comenzile în maximum o zi lucrătoare de la înregistrarea lor. Pentru livrare, folosim servicii de curierat. Plata se face în sistem ramburs.

Transportul costă 10 RON în București și 12 RON în afara Bucureștiului. La comenzile de peste 80 RON beneficiați de transport gratuit. Comanda va ajunge într-un interval de 1-3 zile lucrătoare de la procesarea comenzii.

LEGISLAŢIA APLICABILĂ

Termenii şi condiţiile de utilizare se supun legislaţiei române în vigoare.

Termeni si conditii de utilizare