-20%

Viața ca un selfie

13.60 lei 17 lei
Comandă cartea Tel: 021.317.91.43

Descriere

Cristi – fișă de personaj

Verdict: fără scăpare.
Timp rămas: zece zile.
Loc: “Cimitirul Vesel” – numele, dat cu o macabră ironie de locatari, salonului destinat pacienților terminali.
Diagnostic: Insomnia Familială Fatală ¬– una dintre cele mai rare boli de pe fața pământului, care afectează numai vreo sută de persoane dintre cele peste șapte miliarde.
Soluții: evadarea în istoria propriei vieți. Sensuri ascunse ale unor întâmplări petrecute demult se devoalează încetul cu încetul, personajele capătă contururi din ce în ce mai ferme, se explică, pe rând, iubirile, trădările, secretele. O vâltoare de evenimente care renasc și ale căror înțelesuri conduc spre ceea ce se petrece în ultima zi din cele zece: un coup de théâtre care dezvăluie adevăratul sens al tuturor lucrurilor de pâna atunci.

 

Răsfoiește cartea

Download (PDF, 43KB)

, , , ,

Despre autor

Cristi Lavin s-a născut pe 12 martie 1971 în București. A debutat mai întâi în Franța, în anul 2012, cu romanul „Le viking rose”, carte ce a fost tradusă de un scriitor francez direct din manuscris, situație fără precedent în istoria literaturii române. În același an a apărut și versiunea în limba română, care nu a purtat, cum ar fi fost normal, titlul tradus „Vikingul roz”, ci l-a păstrat pe cel din ediția franceză. Astfel, titlul românesc s-a pierdut definitiv. Au urmat „Crimă în doi” și „Asasinul de la ultima pagină”, autorul urmându-și politica sa declarată: anul și romanul.

Romanul „Viața ca un selfie” publicat la Crime Scene Press reprezintă al patrulea succes al său. Un success cu atât mai mare, dacă ținem cont de faptul că volumul a fost scris în doar zece zile.
Termeni si conditii de utilizare