Gaudeamus 2016 – cum a fost

21 noiembrie 2016

Târgul Internațional Gaudeamus 2016, desfășurat în perioada 16-20 noiembrie, a reprezentat cea mai bună participare a CRIME SCENE PRESS la cel mai important eveniment al pieței editoriale românești. Continuând trend-ul ascendent pe care editura l-a avut încă de la apariția ei, în martie 2014, CRIME SCENE PRESS a fost prezentă la Gaudeamus cu opt titluri noi (patru cărți scrise de autori români și patru traduceri), șase evenimente de lansare, numeroase pachete speciale și oferte adresate cititorilor. Acestora din urmă le mulțumim în mod special. Prezența lor la standul nostru și interesul din ce în ce mai mare pe care l-au acordat cărților pe care le publicăm ne motivează să le oferim pe viitor experiențe cel puțin la fel de plăcute. „Experiență” nu e un cuvânt mare – alături de partenerul nostru Pernod Ricard România, brand Chivas Regal, am avut standul cel mai frumos și cu atmosfera cea mai intimă din întreg Pavilionul Central.

 

BESTSELLERS CRIME SCENE PRESS LA GAUDEAMUS 2016

 

  1. „Însoțitorul lui Iisus” de George Arion

Cel mai nou roman al lui George Arion, apărut la Gaudeamus direct din tipografie, a fost una dintre cele mai căutate cărți ale târgului și cel mai bine vândut titlu Crime Scene Press în istoria participărilor editurii la Gaudeamus, din 2014.

Într-un orășel din Statele Unite, descoperirea unui manuscris care istorisește primii ani din viața lui Iisus Hristos inflamează întreaga comunitate, dar și planeta. Un thriller cu vocație internațională, dar, în același timp o lucrare profundă, care arată, din nou, că literatura de calitate și genul mystery&thriller merg mână în mână.

 

 

  1. „Ucide-l pe Tată” de Sandrone Dazieri

Tradus deja în peste 10 limbi, primul thriller al unui scriitor italian despre care vom mai auzi cu siguranță.

Doi anchetatori traumatizați psihic urmăresc un om de știință scăpat de sub control care încearcă să continue și să perfecționeze experimentele de manipulare a personalității victimelor sale.

 

  1. „Dans la abator” de Lawrence Block

Cel mai mare autor contemporan de hard-boiled revine în limba română cu un roman premiat cu Edgar Award.

Cazul la care lucrează Matt Scudder se anunță a fi cel mai sordid și mai intens de până acum, pentru că atinge o coardă sensibilă: industria sexului și consecințele acesteia. Volumul beneficiază de o tălmăcire excelentă din partea lui Mircea Pricăjan, traducător și scriitor consacrat.

 

  1. „Garda” de Ken Bruen

Primul roman din seria Jack Taylor – un succes internațional premiat cu Shamus Award.

Un fost polițist, actual detectiv de ocazie, măcinat de îndoieli, autoironie, cinism și alcool caută să facă măcar puțină dreptate într-o lume în care nu se mai recunoaște și nu mai are încredere.

 

  1. „Oase roșii” de Ann Cleeves

Considerată continuatoarea modernă a Agathei Christie, Ann Cleeves țese o intrigă plină de suspans în comunitatea restrânsă și claustrofobică a insulelor Shetland, unde un craniu descoperit  de către o studentă la arheologie declanșează un șir de crime aparent fără sens.

 

Vă așteptăm cu drag la următoarele noastre evenimente, în „Casa romanului polițist”.

, ,
NOUTĂȚI
- 10%
- 11%

23,00 lei 20,70 lei

Detalii
- 10%

38,00 lei 34,20 lei

Detalii
- 10%

44,00 lei 39,60 lei

Detalii
- 11%
- 10%
- 10%

35,00 lei 31,50 lei

Detalii
- 11%

42,00 lei 37,80 lei

Detalii
Termeni si conditii de utilizare
Comenzi și retur
Contact