France – encore une fois!

6 februarie 2017

Anul trecut, Crime Scene Press a publicat, într-o ediție nouă, romanul Profesionistul al lui George Arion, al doilea din seria „Andrei Mladin”. În 2017, publicul francez se va putea bucura, la rândul său, de această carte inspirată dintr-un caz real și care a avut de suferit din pricina cenzurii în 1985.

Iată cum întâmpină Alain Berenboom (cel mai bun autor de „polar” din Belgia) apariția în spațiul francofon al celui de-al treilea titlu semnat George Arion, La vodka du diable:

Datorită lui George Arion știm acum că, în ultimii ani ai regimului Ceaușescu, erau la București jurnaliști de investigație foarte isteți, înzestrați cu umor și având la fel de mult fler ca și colegii lor francezi, englezi sau americani. Cel mai strălucit dintre ei este Andrei Mladin și s-a născut din condeiul magic al lui George Arion. Cu el, se luptă din greu în țara Carpaților, și se bea și se râde. Arion a reușit performanța de a crea o anchetă abilă, serioasă și bine condusă, totuși pândită de spectrul poliției politice. Pentru a asigura acest delicat echilibru, Arion a ales umorul disperării, arma cea mai ascuțită, pentru a scăpa de constrângerile dictaturii. De la Tzara la Ionesco, cei mai buni din literatura română s-au servit întotdeauna de umor pentru a retrezi spiritele. Arion pune această artă în serviciul “polarului” cu un talent mistificator. E timpul să descoperim romanul polițist românesc, o specialitate extrem de recomandabilă și absolut originală.

, , ,
NOUTĂȚI
- 10%
- 11%

23,00 lei 20,70 lei

Detalii
- 10%

38,00 lei 34,20 lei

Detalii
- 10%

44,00 lei 39,60 lei

Detalii
- 11%
- 10%
- 10%

35,00 lei 31,50 lei

Detalii
- 11%

42,00 lei 37,80 lei

Detalii
Termeni si conditii de utilizare
Comenzi și retur
Contact