Cum a fost la Bookfest 2017

29 mai 2017

Dragi prieteni,

 

Crime Scene Press a încheiat cu succes a patra participare consecutivă la Târgul Internațional de Carte Bookfest. Față de anii trecuți, am putut să ne primim oaspeții într-un stand mai spațios, cu o ofertă semnificativ mai mare și mai variată de titluri, de la autori considerați deja clasici la scriitori care tocmai acum se bucură de perioada cea mai frumoasă a carierei lor. Pentru noi, târgul a fost un succes. Nu putem decât să sperăm că și pentru cititorii noștri a fost la fel și că am câștigat noi prieteni sau că am reluat legătura cu alții mai vechi. Ca de fiecare dată, vă prezentăm și clasamentul celor mai căutate titluri Crime Scene Press.

  1. „Fulger albastru” de Ann Cleeves – Ann Cleeves este, fără îndoială, unul dintre cei mai premiați autori din colecția noastră. Menționăm numai Premiul „Diamond Dagger” pentru întreaga carieră pe care scriitoarea britanică l-a primit la începutul acestui an. „Fulger albastru”, romanul care încheie seria „Shetland”, a fost pe locul întâi în preferințele cititorilor, dovadă că stilul clasic, asemănător cu al Agathei Christie, e încă la mare căutare.

  1. „Adevărul absolut” de James Rayburn – în premieră absolută în România, James Rayburn (pe numele real Roger Smith) atrage prin tensiunea și duritatea acestui roman, care preia ce e mai bun din literatura de spionaj, îmbinând-o cu ritmul alert al unui thriller și duritatea unui roman de război. Un mare succes literar, cu o acțiune demnă de un blockbuster.

  1. „Însoțitorul lui Iisus” de George Arion – cel mai recent roman al lui George Arion, lansat anul trecut la Gaudeamus, continuă să se afle în topul preferințelor. Miza uriașă, acțiunea care nu te lasă să pui cartea deoparte și întrebările pe care le ridică fac din „Însoțitorul lui Iisus” o fulminantă reușită a literaturii în general și a literaturii de suspans în mod special.

  1. „Ucide-l pe Tată” de Sandrone Dazieri – ne-am lămurit cu toții: Sandrone Dazieri a dat lovitura în România. Un alt volum lansat la Gaudeamus anul trecut, „Ucide-l pe Tată” impresionează nu numai prin titlu, ci și prin scriitură și construcție. Preluând în joacă anumite clișee ale genului, autorul italian țese o intrigă tulburătoare, cu multiple răsturnări de situație, cu dileme morale și cu personaje memorabile. Al doilea volum din trilogie este în pregătire.

  1. „Moarte în ținutul secuilor” de Caius Dobrescu – noul roman al lui Caius Dobrescu (în fapt, un thriller politic) a reprezentat surpriza plăcută de la Bookfest. Nu numai că a fost foarte căutat, dar a fost și foarte bine primit de personalități ca Mihai Vacariu, Carmen Mușat, Cristian Tudor Popescu, George Ardelean și Paul Cernat. Un roman cu mult umor, o joacă lingvistică spumoasă, dar care atinge problema sensibilă a Ținutului Secuiesc într-o perioadă tulbure din istoria României.

 

Vă mulțumim tuturor că ați fost alături de noi și vă așteptăm în continuare în Casa romanului polițist!

Redacția Crime Scene Press

, , , , , , , , , , , , ,
NOUTĂȚI
- 10%
- 11%

23,00 lei 20,70 lei

Detalii
- 10%

38,00 lei 34,20 lei

Detalii
- 10%

44,00 lei 39,60 lei

Detalii
- 11%
- 10%
- 10%

35,00 lei 31,50 lei

Detalii
- 11%

42,00 lei 37,80 lei

Detalii
Termeni si conditii de utilizare
Comenzi și retur
Contact