Comenzi și retur

Procedura de comandă

Clienții pot comanda produse de pe www.crimescenepress.ro fie online, cu ajutorul Coșului de Cumpărături, fie prin e-mail, telefon sau fax.

Clientul poate anula comanda prin e-mail de preferință în aceeași zi în care a fost plasată până la ora 16 sau telefonic, în intervalul orar 09:00-16:00. Comanda nu mai poate fi anulată dupa ce a fost primită prin e-mail confirmarea livrării coletului.

Comenzile introduse în aceeași zi către aceeași destinație de către aceeași persoană, sau de pe aceeași adresă de IP, se cumulează automat într-o singură comandă pentru care se emite o singură factură/bon fiscal. Cupoanele de reducere sau bonurile valorice se aplică o singură dată la comanda cumulată.

Denunțarea unilaterală a comenzii se poate face de către client dacă Crimescenepress.ro întârzie livrarea, cu excepția situațiilor de forță majoră, cu maxim 10 zile lucrătoare peste termenul specificat în confirmarea comenzii. Denunțarea unilaterală trebuie formulată în scris și expediată cu confirmare de primire, prin fax sau prin e-mail confirmat, mai devreme de momentul intrării în posesia produsului/serviciilor comandate. În acest caz, dacă plata s-a efectuat deja de către client, acestuia i se vor returna banii, în maximum 14 zile lucrătoare din momentul primirii produsului/serviciilor neacceptate de către client, conform opțiunii de plată specificată în formularul de comandă.

Unele comenzi necesită acordul clientului pentru condițiile de livrare, plată etc. Titularii acestor comenzi vor fi contactați de către Crimescenepress.ro telefonic sau prin e-mail. Dacă în termen de 10 zile clientul nu a trimis nici un răspuns, Crimescenepress.ro își asumă dreptul de a anula comanda.

Comenzi în afara teritoriului României

Livrăm și în străinătate!

Cititorii care doresc livrarea în afara teritoriului României pot achita valoarea produselor în contul firmei noastre de distribuție, SC Crisis Press SRL, deschis la Banca Românească:

RO64 BRMA 0720 0248 6250 0000

Taxa de livrare în străinătate se calculează în funcție de țara de destinație și de greutatea coletului.

Important:

Cupoanele valorice nu pot fi folosite de mai mult de 15 ori într-un cont de utilizator, în decurs de 24 de ore.

Modalități de plată

Plata produsului/serviciilor comandate se poate efectua:

a) online cu cardul, în condiții de siguranță deplină, în momentul formulării comenzii. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro).

b) ramburs la primirea comenzii.

c) în cazul comenzilor care trebuie livrate în afara teritoriului României, plata comenzii se va realiza în contul firmei noastre de distribuție, SC Crisis Press SRL, deschis la Banca Românească:

RO64 BRMA 0720 0248 6250 0000

În situația în care plata nu se efectuează de către client, comanda va fi considerată anulată și nu va mai fi onorată. În cazul acesta, Crime Scene Press va avea dreptul de a solicita plata de despăgubiri și/sau va putea refuza onorarea altor solicitări de comenzi ale clientului respectiv.

Modalități de livrare

a) livrare prin curier rapid (DPD)

b) livrare prin Poșta Română

c) livrare electronică pentru cărțile în format digital

Orarul standard de livrare a produselor de către curier este de luni până vineri. În cazul în care se dorește livrarea sâmbătă, acest aspect trebuie menționat în rubrica de comentarii.

Sunt acceptate și comenzi cu livrare în afara țării. Acestea vor fi trimise cu ajutorul Poștei Române, iar prețul expedierii va fi suportat de către Client, indiferent de valoarea comenzii. 

Returnarea produselor

Crimescenepress.ro va respecta prevederile Ordonanței de urgență nr. 34/04.06.2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor la distanță, ceea ce conferă cumpărătorului (numai în condițiile actului normativ menționat) dreptul ca în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea tuturor produselor cumpărate, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv, să returneze produsele cumpărate. Produsele trebuie returnate în aceeași stare în care au fost livrate, alături de documentele care le-au însoțit.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, la tarifele practicate de agentul livrator în perioada efectuării expediției, în ambalajul original și doar dacă acestea nu au suferit deteriorări, urmând să primească în termen de 30 de zile de la denunțarea unilaterală formulată în scris (document semnat de cumpărător și transmis electronic sau prin poștă cu confirmare de primire) contravaloarea comenzii. Rambursarea poate fi amânată până la momentul primirii produselor returnate sau până la recepționarea unei dovezi conform căreia produsele au fost expediate. Crimescenepress.ro are dreptul ca atunci când consideră că acțiunile clientului au fost cu rea-voință să solicite acestuia daune interese, în condițiile legislației în vigoare. De asemenea, Crimescenepress.ro își rezervă dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului.

Adresa de returnare a produselor este: Crisis Press, Piața Presei Libere nr. 1, Corp A 1, parter, sector 1, București, cod 013701.

Important:

Retururile (indiferent de metoda de transport aleasă), nu se vor expedia niciodată de către client către Crisis Press cu plata ramburs.

| Politica de confidentialitate | Politică cookie-uri (UE) | Termeni si conditii de utilizare | Comenzi și retur | Contact